tisdag 2 mars 2010

Det är inte bara tråkigt med snöoväder, man hinner planera lite för vårens kurser. Först har vi en kurs på Lindsäter med start på skärtorsdagen kl 13.00 vi äter en lätt lunch tillsammans för att sen ha teori fram till 16.00 På teorin går vi igenom hur vi ska bli bättre ryttare, och hur man kan planera sin ridning för bästa resultat. PÅ långfredagen börjar vi kl 9.00-16.30. Vi rider 2 lektioner var och har liten frågestund till lunch. Kursen kostar 750 kr /pers och lunch ingår.
Anmäl senast till Liselott 15 mars tel;0706288053 eller 016-24501. Kursen är bindande. Max antal 10 st. Väl mött och vi hoppas på en solig dag!
Nästa kurs är en Clinic på Lindsäter:Från ung häst till ridhäst. Lörd 24 april kl 10-16.
Kom och ta del av mina(lottas) tankar kring inridningen och fortsatt utbildning av hästen. Efter många års arbete med hästar har man inte bara hunnit med att arbeta med det man har blivit lärd, utan man har hunnit utvecklat några egna väl beprövade tips och trix för bättre framgång i träningsarbetet.
En engagerad lugn tränare ger harmoniska hästar med stor samarbetsvilja.
Jag kommer under dagen arbeta från backen med olika unghästar , även rida några hästar, 2 st elever kommer att rida . Om tid finns tar vi lite frågor på slutet. Kaffe och grillad korv bjuds på lunchen. 250 kr/ pers betalas på plats när ni kommer. Ring och boka eller skicka ett sms. senast 20 april. Det kommer även att finnas ett loppis med hästgrejer. Väl mött kram

1 kommentar:

  1. Hej Lotta!
    Åh, så roligt att ni har fixat en hemsida och att du har en blogg.. så man har lite "ögongodis" och kloka råd att få se o läsa!

    Lycka till nu med allt o hoppas vi ses i vår...:)

    SvaraRadera

Annons