onsdag 23 februari 2011

Hej hopp!
-25 gr inte helt ok tycker jag. Maken kommer och väcker mig och berättar att byggfläkt är på i stallet, hästarna har mat men behöver vatten i krubborna. Bara krypa ur den varma goa sängen. Gå till stallet och fixa.
Nu sitter jag bara och väntar på att det ska gå ner under -20 strecket så hästarna kan gå ut en stund, medans vi städar stallet för i dag.
Smhi lovar lite varmare väder varje dag, men det blir lite kallare för varje dag, varför kan inte vädergudarna lyda meteorologerna iallafall de är ju proffs på väder..
På em blir det att åka tilll Enköping och hämta spån. Granngården tar inte hem mer spån innan de flyttar in till ny anläggning 9 mars. Och de andra i Eskilstuna som har spån blir för dyra att handla hos, det är 15 hästar som står på stall som behöver spånas så det blir en del, både spån och pengar.
I vanliga fall använder vi spån från vår egen gård. Larsson grannen har såg på Lindsäter. Toppen bättre spån och inte så långt att åka och hämta sisådär 100 m. haha. Men det tog slut i år så det är bara att slava vidare på tråkigt spån en tid till. Men en morgon vaknar man upp till ljuv musik. Lasses sågklinga ljuder över gården, då vet man att det är vår.. kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Annons